Най-добрите принтери за малкия офис през 2023

Кой принтер би бил най-добър за малкия офис през 2023?

Най-добрите офис принтери за 2023

Въпреки това, в което таблетите и смартфоните ви карат да повярвате, светът не е напълно готов да се лиши от хартията. Съдейки по нарастващата употреба, най-добрите принтери за малкия офис все още са ценен инструмент в ежедневието ни.

За щастие, светът на принтерите е напреднал толкова много, че безжичните принтери вече са толкова сложни, толкова бързи и толкова лесни за настройка, че за мнозина неудобните кабели вече изглеждат като нещо от миналото. Безжичните принтери вече са не близкото бъдеще, а настоящето ни.

Опцията за директен печат от вашия смартфон, таблет или лаптоп разшири гъвкавостта на принтера, а приложенията за печат направиха процеса много по-приятен, свързвайки се добре със системи като Google Cloud printing, Apple AirPrint и други.

Както винаги при принтерите обаче, трябва да бъдете внимателни с текущите разходи за консумативи. Първоначалната цена може да изглежда примамлива, но повечето марки настояват да използват единствено оригинални касети и цените за тях могат да варират значително.

За щастие, новите технологии при мастиленоструйните принтери правят това по-малко обезпокояващо, с по-ниски разходи за мастило и по-малко въздействие върху околната среда.

За Ваше удобство, тествахме най-добрите принтери за 2023, за да ви помогнем да намерите най-подходящия модел за вас и вашите нужди. Тествахме основно безжични принтери от набор от най-популярните марки на пазара.

Първо, търсихме практичност: лекота на настройка, използване на приложението, колко безпроблемно е изживяването за печат. Второ, разгледахме дизайна и размера: ще пасне ли принтерът добре на или под бюрото? И накрая, разгледахме екологичните данни на всеки принтер и разходите за мастило: ще купуваме ли нови касети на всеки няколко месеца или въпросният модел ще продължи да печата от изгрев до залез без да задава въпроси?

Ето и най-добрите офис принтери, които наистина се справиха със задачата.

Мултифункционално устройство Canon Maxify GX6040

Canon Maxify GX6040
Мултифункционално устройство Canon Maxify GX6040 inkJet CISS

Този сравнително скъп принтер maxify от Canon на пръв поглед може да изисква внимание откъм банковото ви салдо, но линията maxify предлага по-голям брой цветни страници, печата по-бързо и произвежда впечатляващо точна гама от цветове в сравнение с продуктите Pixma на Canon.

GX6040 е принтер с резервоари за непрекъснато подаване на мастилото (CISS), предлаган на бизнес потребителите, но със сигурност би бил полезен комплект у дома, особено за тези, които се нуждаят от разпечатки с професионално качество за своя домашен офис. Има невероятен капацитет от 600 листа, а възможността за безпроблемно презареждане на резервоарите за мастила добавя много зелени точки. По-скъп е, но в този случай наистина получавате това, за което плащате.

Кратки характеристики:

  • Възможност за печат/сканиране/копиране
  • Размери : 399 mm x 410 mm x 314 mm с прибрани тави и 399 mm x 645 mm x 387 mm с изтеглени тави
  • Печат чрез приложения : Canon PRINT Inkjet/SELPHY и Easy-PhotoPrint Editor
  • Скорост на печат : 24 ipm монохромно и 15,5 ipm цветно
  • Капацитет на хартията : 100 листа задна тава, 250 листа касета 1 и 250 листа касета 2
  • Размер на хартията : до A4
  • Свързаност : USB, Ethernet и Wi-Fi

Мултифункционално лазерно цветно устройство Canon i-SENSYS MF754Cdw

Мултифункционално лазерно цветно устройство Canon i-SENSYS MF754Cdw
Мултифункционално лазерно цветно устройство Canon i-SENSYS MF754Cdw

Canon i-SENSYS MF754Cdw е истински звяр, печатарски левиатан, за който ще са ви нужни двама, за да го извадят от кутията и да го оставят на правилното място. Това, което получавате обаче, е едно от най-добрите изживявания при печат на пазара, с висока скорост на печат, изключително качествени черно-бели или цветни разпечатки и впечатляващо висококачествено възпроизвеждане на снимки на ниска цена.

Сензорният екран е брилянтно отзивчив и, заедно с огромен набор от опции за печат и сканиране, издигат i-SENSYS до най-горната ниво на изживяване. i-SENSYS работи само с оригинални лазерни касети, което го прави относително скъп и откъм консумативи, но ако търсите наистина качествен принтер, който да задоволи всички нужди за печат и копиране във Вашия офис, с Canon i-SENSYS MF754Cdw няма да сгрешите.

Кратки характеристики:

  • Най-добър принтер за офис
  • Възможности: Печат/сканиране/копиране
  • Размери : 461mm x 425mm x 430mm; 23,6 кг
  • Печат от приложения : облак (Dropbox, GoogleDrive, OneDrive), поддръжка на Microsoft Universal Print, Apple AirPrint, Mopria, приставка за услуга за печат на Canon, приложение Canon PRINT Business
  • Скорост на печат : 33 страници/минута
  • Капацитет на хартията : 850 листа
  • Размер на хартията : до A4
  • Свързаност : USB, Ethernet и Wi-Fi

Монохромен (Черно-бял) лазерен принтер Brother HL L 2350dw

Лазерен принтер Brother hl l 2350dw
Лазерен принтер Brother hl l 2350dw

„Монохромно“ в името на принтера се отнася до факта, че става дума за принтер, печатащ черно-бяло, или по-точно – във всички оттенъци на сиво-черното. Ако имате нужда от принтер, който може бързо да отпечатва страница след страница от огромни и важни черно-бели документи, или просто най-новия ви роман, за това усилие от Brother HL L 2350dw е едно от най-добрите устройства в света.

Въпреки големия трей за хартия побиращ цели 250 листа, принтерът е с удобен размер за повечето маси или за поставяне на или под бюрото ви. Освен това е изненадващо тих: Brother казва, че всички модели от гамата HL печатат при по-малко от 50 dB.

Кратки характеристики:

  • Най-добър като: черно-бял домашен принтер
  • Възможности : Печат
  • Размери : 438 mm x 283 mm x 519 mm
  • Печат чрез приложения : AirPrint, Cortado Cloud Print, Google Cloud Print 2.0, iPrint&Scan, Brother Print Service Plugin и Mopria
  • Скорост на печат : До 30 страници/минута
  • Капацитет на хартията : 250 листа
  • Размер на хартията : до A4
  • Свързване : USB, Ethernet и Wi-Fi

Мултифункционално мастиленоструйно цветно устройство HP ENVY 7220e

Мултифункционално мастиленоструйно цветно устройство HP ENVY 7220e
Мултифункционално мастиленоструйно цветно устройство HP ENVY 7220e

Envy inspire 7220e е страхотна машина 3 в 1, която предлага почти всичко, от което се нуждаете от домашен и офис принтер на по-ниска цена от много конкуренти. Той се представя чудесно, със стабилни скорости на печат и впечатляващо качество на разпечатките.

Тайното оръжие на HP обаче черпи вдъхновение от ерата на Netflix. Сравнително новата система HP+ на HP улеснява да видите колко мастило ви остава, а Instant Ink, абонаментният модел на HP, може да се окаже дългосрочна полза за вашите финанси (с до 70 процента икономия). За съжаление обаче, тази система изисква винаги да ползвате само оригинални консумативи на HP и не допуска ползването на неоригинални (съвместими) или презаредени консумативи. Внимавайте, защото това може да застраши Вашите финанси. Все пак, ако не печатате много и първоначалните финанси са ви ограничени, Envy inspire 7220e може да се окаже добро решение.

Кратки характеристики:

  • Възможности: Печат/сканиране/копиране
  • Размери : 460mm x 383mm x 191mm
  • Печат чрез приложения : Apple AirPrint, Mopria Print Service, Chrome OS и приложението HP Smart
  • Скорост на печат : 15 страници/минута монохромно и 10 страници/минута цветно
  • Капацитет на хартията : 125 листа
  • Размер на хартията : до A4
  • Свързаност : USB и Wi-Fi