Още в сайта ...


 
Всяка трета мастилна касета зареждаме безплатно
 

Нашите съвети ...

Ползвайте принтера си! Гледайте на печатането като на здравословен фитнес за вашия мастиленоструен принтер, а не като на досаден разход на консумативи. Това безусловно и с голяма преднина е Съвет №1!
10 съвета за вашия мастиленоструен принтер ...

В практиката си много често се натъкваме на случаи, в които хората повреждат (често непоправимо) своите касети единствено поради лошо съхранение.
Как да съхраняваме мастилните си касети? ...

За голямо съжаление, и фирмата Canon отскоро се поддаде на пагубната "мода" за поставяне на чипове по касетите си или кодиране на идентификационен номер в тях.
Проблеми с някои мастилни касети на Canon ...

Телефон за контакти и консултации:

(02) 936 40 90

Да зареждам ли принтера си?

Учудващо е, но у нас все още има хора които си задават този въпрос!

Зареждането и рециклирането на консумативи отдавна е широко разпространено в Западна Европа и САЩ. То става вече задължителен елемент от фирмената политика на все повече крупни компании и в резултат на това, само от зареждане на консумативите си, те правят годишни икономии от десетки хиляди Евро!

Причината за това е съвсем проста: абсурдно е да си купите автомобил и след това да го изхвърлите само защото горивото в резервоара му е свършило. Вероятно ви звучи пресилено, но нещата стоят точно така.

Касетите на съвременните лазерни и мастилни принтери, особено оригиналните, са в състояние да печатат много повече от вложеното в тях мастило или тонер. В повечето лазерни касети например, фототрансферният барабан (онази част от касетата, която по същество извършва печата), може да изпечати около 10 000 копия, а тонерът, с който повечето от тях са заредени е за 2500 до 4000 копия. Сами преценете какво правите, когато изхвърляте една такава касета!

Освен това, поради яростната конкуренция на пазара, производителите на принтери са принудени да продават продуктите си често на цени под себестойността им, а по-късно да компенсират загубите с неимоверно скъпи консумативи. С други думи, когато купувате нова касета, вие в същност "доплащате" за вашия принтер! Сами преценете дали се налага да правите това...

Но въпросът "дали да зареждам?" обикновено се съпровожда и от други въпроси: А ако зареждам, принтерът ми ще печата ли както преди? Не съществува ли опасност нещо да му се повреди?

Съвършено основателни въпроси!

Наистина, доста често при нас идват хора с повредени консумативи поради лошо качество на вложените мастила и тонери, или просто поради неправилно зареждане. Добрата новина тук е, че дори и в тези случаи, повредата засяга само консуматива, не и самия принтер. Затова, важно е да се подчертае следното: ако консумативите се зареждат в съответствие с определените от производителя правила, ако вложените мастила и тонери са предписаните за конкретния консуматив, и консумативът е технически изправен, зареждането му не крие никакъв риск и качеството на печат не се променя!

Давайки вашите консумативи за зареждане, вие намалявате разходите си за печат с 50% до 80%. Този сайт е направен за да ви помогне в това. Възползвайте се.

Успешното зареждане на консумативите, особено при мастиленоструйните принтери, зависи не само от качеството на зареждане (което е наша работа), но и от начина на експлоатация и съхранение. Не пропускайте да прочетете как да съхранявате касетите си, как да ги инсталирате след зареждане и как да си "отгледате мастилна касета за зареждане". Тези знания ще ви спестят много нерви и пари!

За повече информация, разгледайте страниците с често задавани въпроси за мастиленоструйните и за лазерните принтери. Не пропускайте и страниците със съвети и препоръки за вашия мастиленоструен принтер. Те ще са ви от полза.

Благодарим ви че сте тук.

 
 

Как да стигнете до нас ...

Работим с продукти на


Static Control

Всички цени в този сайт са крайни и към тях не се начислява ДДС, съгласно чл.113 от ЗДДС.
Рециклиране принтери, рециклиране на касети, зареждане на мастило в мастилници и касети за принтери
тонери, лазерни принтери и мастилоструйни многофункционални устройства и принтери.