Още в сайта ...


 
Всяка трета мастилна касета зареждаме безплатно
 

Нашите съвети ...

Ползвайте принтера си! Гледайте на печатането като на здравословен фитнес за вашия мастиленоструен принтер, а не като на досаден разход на консумативи. Това безусловно и с голяма преднина е Съвет №1!
10 съвета за вашия мастиленоструен принтер ...

В практиката си много често се натъкваме на случаи, в които хората повреждат (често непоправимо) своите касети единствено поради лошо съхранение.
Как да съхраняваме мастилните си касети? ...

За голямо съжаление, и фирмата Canon отскоро се поддаде на пагубната "мода" за поставяне на чипове по касетите си или кодиране на идентификационен номер в тях.
Проблеми с някои мастилни касети на Canon ...

Телефон за контакти и консултации:

(02) 936 40 90

Гаранционни условия

Преди всичко сме длъжни да подчертаем, че всички консумативи които зареждаме са предназначени за еднократна употреба. Ние им даваме шанс да ви послужат още няколко пъти преди да ги изхвърлите, но би било самонадеяно от наша страна да поемаме гаранция за техническото им състояние при многократната им употреба - гаранция, която дори и техните производители не поемат.

Ето защо:
  • Ние гарантираме за работите, които извършваме (зареждане или рециклиране на консуматива). Гарантираме, че вашата касета ще бъде заредена по професионален начин, с мастила предназначени точно за дадения вид консуматив.

  • Не можем да поемем отговорност в случай на възникнали електрически или механични неизправности на съответния консуматив, нямащи връзка със зареждането.

  • Гаранция за качествена работа на мастилните касети поемаме единствено в случай че преди зареждането печатащите дюзи на касетата не са били засъхнали и запушени, тоест касетата все още печата, макар и бледо.

    Ако вашата мастилна касета вече изобщо не печата, това все още не означава, че тя няма да може да се зареди и след това съвсем успешно да работи. В такива случаи обаче приемаме касетата без гаранция.

Горещо ви препоръчваме, преди да дадете вашия консуматив за зареждане, да се убедите че той е технически изправен и единственият проблем е привършилото мастило или тонер. Такъв е случаят обикновено, когато принтерът все още печата, но по-бледо или с прекъсвания.

Обикновено каквото и да било блокиране на принтера или съобщение за грешка, различно от "Out of ink", говори за технически проблеми в касетата или принтера, които не могат да бъдат решени със зареждане.

 
 

Как да стигнете до нас ...

Работим с продукти на


Static Control

Всички цени в този сайт са крайни и към тях не се начислява ДДС, съгласно чл.113 от ЗДДС.
Рециклиране принтери, рециклиране на касети, зареждане на мастило в мастилници и касети за принтери
тонери, лазерни принтери и мастилоструйни многофункционални устройства и принтери.