Гаранционни условия

Преди всичко сме длъжни да напомним, че всички зареждани от нас консумативи са предназначени за еднократна употреба.

Ние им даваме шанс да Ви послужат още няколко пъти преди да ги изхвърлите, но би било самонадеяно от наша страна да поемаме гаранция за техническото им състояние при многократната им употреба - гаранция, която дори техните производители не поемат.

Ето защо:

  • Ние гарантираме за работите, които извършваме (зареждане или рециклиране на консуматива). Гарантираме, че Вашата касета ще бъде заредена по професионален начин, с мастила предназначени точно за дадения вид консуматив.

  • Не можем да поемем отговорност в случай на възникнали електрически или механични неизправности на съответния консуматив, нямащи връзка със зареждането.

  • Гаранция за качествена работа на мастилните касети поемаме единствено в случай че преди зареждането печатащите дюзи на касетата не са били засъхнали и запушени, тоест касетата все още печата, макар и бледо.

  • Ако вашата мастилна касета вече изобщо не печата, това все още не означава, че тя няма да може да се зареди и след това съвсем успешно да работи. В такива случаи обаче приемаме касетата без гаранция.

Горещо Ви препоръчваме, преди да дадете вашия консуматив за зареждане, да се убедите че той е технически изправен и единственият проблем е привършилото мастило или тонер. Такъв е случаят обикновено, когато принтерът все още печата, но по-бледо или с прекъсвания.

Обикновено каквото и да било блокиране на принтера или съобщение за грешка, различно от "Out of ink", говори за технически проблеми в касетата или принтера, който зареждането вероятно нямо да отстрани.

Изграждане на сайт за Вашата сватба