Още в сайта ...


 
Всяка трета мастилна касета зареждаме безплатно
 

Нашите съвети ...

Ползвайте принтера си! Гледайте на печатането като на здравословен фитнес за вашия мастиленоструен принтер, а не като на досаден разход на консумативи. Това безусловно и с голяма преднина е Съвет №1!
10 съвета за вашия мастиленоструен принтер ...

В практиката си много често се натъкваме на случаи, в които хората повреждат (често непоправимо) своите касети единствено поради лошо съхранение.
Как да съхраняваме мастилните си касети? ...

За голямо съжаление, и фирмата Canon отскоро се поддаде на пагубната "мода" за поставяне на чипове по касетите си или кодиране на идентификационен номер в тях.
Проблеми с някои мастилни касети на Canon ...

Телефон за контакти и консултации:

(02) 936 40 90

Зареждане и рециклиране на касети за лазерни и мастиленоструйни принтери

Зареждане на касети за мастиленоструйни принтери
Приемаме за зареждане печатащи касети за мастиленоструйни принтери с произведени в САЩ и Германия висококачествени мастила. Разполагаме с мастила за всички основни модели на фирмите Hewlett Packard, Lexmark, Canon, Olivetti, Xerox и много други.

За повече информация, вижте страницата за мастилата и тонерите, с които работим и се запознайте с гаранцията, която ще ви дадем за зареждането.

Рециклирането мастиленоструйните касети е част от услугата по зареждане

Рециклирането на мастилна касета не е просто зареждане, а процедура включваща разглобяване (където това е възможно), цялостно прочистване на касетата от остатъци на старо мастило, промиване на вътрешните части със специални разтвори и зареждане с висококачествено мастило, предназначено за конкретния тип касета..

При нас с всяко зареждане на мастиленоструйна касета се правят и всички възможни за модела процедури по рециклиране, без допълнително оскъпяване.

 
 

Как да стигнете до нас ...

Работим с продукти на


Static Control

Всички цени в този сайт са крайни и към тях не се начислява ДДС, съгласно чл.113 от ЗДДС.
Рециклиране принтери, рециклиране на касети, зареждане на мастило в мастилници и касети за принтери
тонери, лазерни принтери и мастилоструйни многофункционални устройства и принтери.