Преди да ни посетите, важно е да знаете

Поради пренасочване дейността на фирмата ни, от 1 юни 2020 прекратяваме услугата по зареждане на принтери.

Вследствие на големия интерес към публикуваните в този сайт статии и информация, той ще продължи съществуването си като чисто информационен.

При мастиленоструйните принтери е важно:

 • Да следите за евентуални съобщения за грешка, появяващи се на компютъра.

  В случай че принтерът ви дава съобщение за грешка, различно от това за свършило мастило, твърде възможно е касетата Ви да е получила техническа неизправност, която зареждането няма да отстрани.

 • От критична важност за мастилните касети е те да се зареждат възможно най-бързо, след като мастилото в тях свърши.

  Оптималният срок е касетата да се зарежда не повече от един-два дни, след свършване на мастилото. Ако касетата Ви е стояла празна за по-дълъг период от време, твърде възможно е печатащите й глави да засъхнат и да се запушат невъзстановимо.

  Цветните мастилни касети представляват комбинация от три отделни печатащи глави в един корпус. Затова цветните касети трябва да се зареждат веднага щом мастилото в който и да било от трите цвята свърши.

При лазерните принтери е важно:

 • Да следите за качеството на печата непосредствено преди тонера в касетата да свърши.

  Ако принтерът е печатал добре, а печатът постепенно е избледнял от средата на страницата навън, значи касетата е в добро състояние и може успешно да бъде презаредена.

  Ако обаче преди свършването на тонера касетата е правила вертикални или хоризонтални черни линии, "зацапвала" е страницата с тонер или е давала други индикации за некачествен печат, то зареждане вероятно няма да реши проблема й.


Изграждане на сайт за Вашата сватба