Възстановяване на мастилни касети Canon PG-40, PG-37, PG-50, PG-510, PG-512, PG-88

Съвременните касети на Canon

Възстановяване на мастилни касети Canon PG-40, PG-37, PG-50, PG-510, PG-512, PG-88 За разлика от повечето касети за мастиленоструйни принтери, чиято конструкция не позволява детайлно разглобяване и почистване, много от съвременните мастилни касети на марката CANON позволяват това.

Такива са изключително разпространените черни касети от типа PG-40, PG-37, PG-50, PG-510, PG-512, PG-88, PG-830 както и цветните им аналози CL-41, CL-38, CL-51, CL-511, CL-513, CL-89, CL-831 и други касети на същата фирма.

Макар много пъти в този сайт да споменаваме колко важно е касетите Ви да се зареждат възможно най-бързо след като свършат, ако все пак "сте изпуснали" Вашите касети Canon и те са засъхнали, не губете кураж и просто ни се обадете или направо ни ги донесете.

С помощта на редицата химически и физически способи за почистване, с които разполагаме, ние вероятно ще успеем да възстановим старите Ви касети така, че те да продължат да Ви служат.

Единственото, в което трябва да се убедите преди да ни донесете касетите е, че тяхната електроника е изправна и касетите се разпознават от принтера Ви.

Какво можем да направим за Вас?

Разполагаме с редица съвременни и мощни методи за почистване на засъхнали дюзи и задръстени мастилни филтри:

  • Ултразвукова вана,
  • Термична вана,
  • Отпушване с вакуум,
  • Специализирани химически детергенти и разтворители,
  • Механични почистващи средства ...

Каква е цената за възстановяване?

Добавката за детайлно почистване и възстановяване на касети Canon е 5.00 лв. над цената за нормалното зареждане, която можете да видите на тази страница.

Изграждане на сайт за Вашата сватба