Още в сайта ...


 
Всяка трета мастилна касета зареждаме безплатно
 

Нашите съвети ...

Ползвайте принтера си! Гледайте на печатането като на здравословен фитнес за вашия мастиленоструен принтер, а не като на досаден разход на консумативи. Това безусловно и с голяма преднина е Съвет №1!
10 съвета за вашия мастиленоструен принтер ...

В практиката си много често се натъкваме на случаи, в които хората повреждат (често непоправимо) своите касети единствено поради лошо съхранение.
Как да съхраняваме мастилните си касети? ...

За голямо съжаление, и фирмата Canon отскоро се поддаде на пагубната "мода" за поставяне на чипове по касетите си или кодиране на идентификационен номер в тях.
Проблеми с някои мастилни касети на Canon ...

Телефон за контакти и консултации:

(02) 936 40 90

Възстановяване на мастилни касети от серията Canon PG-40, PG-37, PG-50, PG-510, PG-512, PG-88 и други

Добрата новина
Възстановяване на мастилни касети от серията Canon PG-40, PG-37, PG-50, PG-510, PG-512, PG-88 и други За разлика от повечето касети за мастиленоструйни принтери, чиято конструкция не позволява детайлно разглобяване и почистване, много от съвременните мастилни касети на марката CANON позволяват това.

Такива са изключително разпространените черни касети от типа PG-40, PG-37, PG-50, PG-510, PG-512, PG-88, PG-830 както и цветните им аналози CLI-41, CLI-38, CLI-51, CLI-511, CLI-513, CLI-89, CLI-831 и други касети на същата фирма.

Макар много пъти в този сайт да споменаваме колко важно е касетите Ви да се зареждат възможно най-бързо след като свършат, ако все пак "сте изпуснали" Вашите касети Canon и те са засъхнали, не губете кураж и просто ни се обадете или направо ни ги донесете.

С помощта на редицата химически и физически способи за почистване, с които разполагаме, ние вероятно ще успеем да възстановим старите Ви касети така, че те да продължат да Ви служат.

Единственото, в което трябва да се убедите преди да ни донесете касетите е, че тяхната електроника е изправна и касетите се разпознават от принтера Ви.

Какво можем да направим за Вас?
Разполагаме с редица съвременни и мощни методи за почистване на засъхнали дюзи и задръстени мастилни филтри:
  • Ултразвукова вана,
  • Термична вана,
  • Отпушване с вакуум,
  • Специализирани химически детергенти и разтворители,
  • Механични почистващи средства ...

Каква е цената за възстановяване?
Добавката за детайлно почистване и възстановяване на касети Canon е 5.00 лв. над цената за нормалното зареждане, която можете да видите на тази страница.

Има ли гаранция за възстановяването?
Ако въпреки усилията ни се окаже, че дюзите на Вашата касета за засъхнали по невъзстановим начин, ние ще Ви го кажем и няма да заплащате нищо ...

Отново напомняме обаче, че нашата гаранция покрива извършените дейности по почистването и зареждането и не можем да сме отговорни ако ни донесете електрически неизправна или повредена по друг начин касета.

 
 

Как да стигнете до нас ...

Работим с продукти на


Static Control

Всички цени в този сайт са крайни и към тях не се начислява ДДС, съгласно чл.113 от ЗДДС.
Рециклиране принтери, рециклиране на касети, зареждане на мастило в мастилници и касети за принтери
тонери, лазерни принтери и мастилоструйни многофункционални устройства и принтери.